Zübeyde Hanım Ümraniye Anaokulu
ATATÜRK MAH. KIRÇEŞME SK. ZÜBEYDE HANIM ORTAOKULU BLOK NO 2 İÇ KAPI NO 1 ÜMRANİYE / İSTANBUL
0(216) 328 8880

VİZYON

Milli eğitim sisteminin amaç ve ilkeleri, Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda; Tüm paydaşlarımızın toplumun ihtiyaçları doğrultusunda eğitilmesi, onların çevre sorunlarına duyarlı, teknolojik gelişmelerden haberdar ve takipçi olmalarını sağlamak, yaratıcı ve araştırmacı düşünceyi desteklemek ve öğrencilerimizin başarılarını ödüllendirmektir.

MİSYON

Çağdaş medeniyet seviyesine ulaşmak için eğitim ve öğretim alanında kabul gören yeni değerler ve uluslararası standartlar doğrultusunda, ilköğretim çağında bulunan her bireyin çağımızın gerektirdiği olanakları kullanarak, eğitim-öğretim görmek isteyeceği kurumlardan biri olmaktır.

İkili Öğretim

Atatürk mahallesi Sütçü İmam Caddesi Ptt Çıkmazı Kırçeşme Sokak No:2 Ümraniye